Sista semesterdagen

Idag har jag och Tommy:

- varit på Landskrona stadsmuseum och sett på tre olika utställningar
- fikat på Gyllene Koppen
- lagat en trerättersmiddag bestående av mozarella, tomat/ inbakad fläskfilé/ blåbärspaj

Idag har jag:

- sovit till elva
- handlat
- tränat


Nu väntar jag på att pajen ska svalna och under tiden packar jag väskan inför kommande helgen, då ska jag nämligen vara funktionär på Fjord-SM som SSFF anordnar. Hela min lördag kommer bestå av vackra fjordingar. (det jag hinner se samtidigt som jag ska släppa in till framridning/ skriva åt domaren/ räkna poäng) Jag ska också hjälpa Josefin att hämta Pajas på kvällen och sen gå på SM-gala.

PS. Jag träffade både Kaka och Biskvi på Orust, de såg ut att må bra. Kaka doftade sommarhäst och verkar leva ett gott pensionärsliv på Flatön. Jag saknar henne... DS.

Semester är en fin uppfinning

Jag njuter.
Tillsammans med mannen i mitt liv.
Vi äter gott, solar, badar, myser, dricker alkoholhaltiga drycker på balkongen och pratar om livet och framtiden.

Som sagt, jag njuter.

Livskvalitet

Livet är att paddla kajak tillsammans med sin storebror i flera timmar i strålande solsken.
Livet är att senare på kvällen äta taccos med nästan hela familjen.
Livet är att avsluta kvällen tillsammans med sina tre äldre bröder, snacka skit, allvar och dricka vin, öl och whiskey fram till halv tre på natten.

S E M E S T E R ! !

Det känns för jäkla bra.

Dina ögon var ett fritt fall varje gång

Kära Lasse!
Tack för ännu en fantastisk spelning.
Att vädret erbjöd 25 grader och strålande sol gjorde inte ditt framträdande sämre.
Kvällens konsert var underbar, du har hittat fina förband och din egen insats var obeskrivbar.
Jag kan inte mer än att tacka och bocka!

/B


Så här efteråt sitter jag på balkongen med en Bacardi i handen och njuter av den varma sommarnatten. Det är mörkt och stjärnorna har klätt himlavalvet. Som ni säkert förstår så är jag nöjd med kvällen, den kunde inte ha varit bättre. Jag och Julia picknickade i oss allt möjligt gott och klockan 21.00 traskade LW in på scenen, jag hann knappt med. Men fantastisk var han och som vanligt lyckades han spela alla favoriter utan att vara en repris av tidigare konserter.

Jag ska snart krypa ner i den tomma sängen, jag saknar Tommy. Jag fick lite panik i fredags när jag insåg att jag hade en hel söndag att slå ihjäl innan Tommy kommer hem,  men Josefin var snäll och sa att jag fick rida Pajas, så det ska jag roa mig med. Hoppas att vi inte flyter bort i värmen. Tänkte också försöka städa undan lite i lägenheten, så den är fin tills jag ska hämta Tommy på flygplatsen.

. . . här finns du kvar

10 juli 2010

Lars Winnerbäck
Citadellet
Landskrona

Okej, jag vet, det är lite extremt, men det skiter jag i. Jag älskar honom ändå och älskar konsertkvällarna. Min bubbla. Ikväll ska jag dela bubblan med Julia och det kommer bli så bra. Melissa Horn ska toppa kvällen tillsammans med picknick bestående av potatissallad (hemmagjord), skinka, melon, vindruvor, jordgubbar och mörk choklad. Termometern visar 29 grader och det svävar tunna moln på himlen. Inte en regndroppe så långt ögat kan nå.

Det är magiskt.

Jag kom ner till Skåne igen igårkväll, Tommy stannar i Skellefteå till imorgon. Det är bara att packa upp och packa om, för nästa helg drar vi igen. Jag förstår inte vad jag bokade för biljett när jag ska sitta tre timmar på Arlanda, medan Tommy får sitta en halvtimme på Bromma för typ samma pengar. Vi får inte ens resa tillsammans :( Nåväl, tre timmars väntan på Arlanda är Henna och Ted väl värda, för lördagen är ju deras dag! På söndag ska jag och pappa ha mys på tåget hela vägen ner till Göteborg. Jag längtar! Jag hoppas att semestern ska råda bot på min hemlängtan, som nu nästan har uppnått en desperat nivå. Jag hoppas att den ska råda bot på att jag är less på jobbet, Skåne, träningen och ge mig lite ny energi.

Känslorna stormar, och jag försöker verkligen att just nu se positivt på Landskrona och Skåne, men det är svårt.

Det finns hopp om livet

Oj, oj, TVÅ inlägg på samma dag, jag måste verkligen vara sjuk!? Nej, så farligt är det inte, det finns numera hopp om livet trots att jag låter som en kråka i halsen. Halsen känns bättre (eller är det verket efter en dags knarkande av halstabletter??) och kroppen känns inte lika öm (kan bero på värktabletterna). Nåväl, Tommy har inte kommit hem ännu, så jag tänkte bjuda på några bilder från sommarrodeln och från förra helgens midsommarfirande på Orust. Here comes!





Sjuk

Måndagar är min sjukskrivardag. Tidigare i vintras var jag också sjukskriven på en måndag. I helgen har jag varit i Stockholm och hippat världens bästa Henna som om två veckor ska stå brud i Umeå. Det var en rolig tillställning med inslag av massa värme, god mat, härligt sällskap och galet roliga aktiviteter! Tyvärr kände jag redan lördagkväll lite skav i halsen och på söndagen var sjukan ett faktum. Det var en jobbig tågresa hem vill jag lova ocn en ännu jobbigare natt. Med knappt hörbar stämma ringde jag till jobbet imorse och rasslade fram att jag var tvungen att sjukskriva mig idag. Tommy var så söt imorse när han insåg att han skulle missa tåget och sa att jag fick lägga mig i hans knä och bli struken på ryggen. Är han inte världens finaste kille, så säg.

Jag har knappt vågat gå ut nånting idag trots att det har varit 25 grader varmt och strålande sol. Jag tycker att det känns fel att göra sånt som man gör på sin fritid en dag när man är sjuk. Därför har jag legat i soffan och tittat på Desperate Housewives och slumrat till då och då. Emellanåt har jag suttit på balkongen och lyssnat på en bok. Nu under eftermiddagen vågade jag mig och för att hämta ett paket jag har beställt och postade några brev. När jag kom hem var jag helt slut och kände att det nog var rätt beslut imorse att stanna hemma. Hoppas jag är piggare imorgon, då ska jag ha en date med Anna och visa henne Landskronas bästa sidor!

Denna vecka är en kort vecka, vi åker nämligen upp till Skellefteå på onsdagkväll och ska på begravning på torsdag. Livet tar oväntade vändningar ibland. Jag åker ner igen på fredagkväll och på lördag väntar en date med LARS WINNERBÄCK!! Och Julia såklart. Melissa Horn ska också vara med på daten, så det kommer bli en superkväll.

Nu ska jag återgå till soffläge och senare rota fram något ur kylen.

Förbannade ljudbok!

Jag har bråkat hela morgonen med en jäkla ljudbok som jag vill ha över till min ipod, men det bara strular. Jag satt hela kvällen igår också så nu är jag LESS. Ljudböcker i skivformat måste vara det mest korkade i hela världen. Varför inte bara ha dom i mp3?!

Nu ska jag ta några djupa andetag, dra på mig kläder och åka till Pajas. Ha en trevlig helg allihopa, det ska jag ha!!

RSS 2.0