Flyttpacka är oändligt tråkigt

På lördag flyttar vi till händelsernas centrum, Eslöv. Jag vet att det inte alls låter särskilt spännande, men det faktum att jag kommer ha 7 min promenad till jobbet, 20 min till Pajas och Tommy får 25 min med tåg till Malmö och dessutom kan spela discgolf i stan gör det hela mycket mer intressant. Lägenheten är dessutom otroligt trevlig, ljus och några kvadratmeter större än den vi bor i just nu. Det ommer bli superbra! Vi håller på att packa för fullt och som vid varje flytt så förundras jag över hur mycket skit man har och vad man egentligen gör med allt? Endel åker till soptippen, medan annat omsorgsfullt stuvas ner i flyttkartonger efter flyttkartonger... Nåväl, på lördag är det över för den här gången och då återstår bara att städa lite.

Fina fina brudpar!

Såå trevligt bröllop i helgen, bilder kommer snart. Annat som kan vara värt att veta:

- vi flyttar till Eslöv nästa helg.
- jag trivs mycket bra på nya jobbet.
- jag lösenordsskyddar bloggen igen - samma som sist. Ni som vill hänga på får helt enkelt fråga.


Funderationer och tankar #2

För ett tag sen skrev jag ett nedstämt inlägg där jag frågade mig själv vad jag egentligen har åstadkommit under det senaste året. Nu i veckan har jag avslutat mitt arbete på de flesta av mina arbetsplatser. Veckan har gått så fort att jag knappt har hunnit med. Nu när fredagen är här och jag är ledig, så har jag hunnit ikapp. På det lilla avlastningsbordet står två blommor, en skål med godis och en förpackning Toblerone som jag har fått av de olika platserna och det gör mig varm i hjärtat. För även om det kanske är rutin att ge en present när någon slutar så betyder det mycket för mig och det får mig att tro att jag någon gång, någonstans, har gjort ett bra arbete. Jag har åstadkommit något.

Jag har också nästan skaffat mig en träningskompis som jag skulle ha varit ute och gått med igår, men hon var tvungen att avboka i sista sekund. Jag hoppas vi kan göra ett nytt försök nästa vecka. På tal om nästa vecka så händer det massor av saker och det största är att min kära bror ska gifta sig och det vankas bröllop i Tyskland!

Helgen ska jag inleda med att tömköra Pajas i hagen, äta en god middag med Tommy och sen åka till Malmö med J för att se på dansuppvisning. Vad resten av helgen bjuder på vet jag inte, men jag ska ladda inför måndag då jag börjar mitt nya jobb!


Tjejmilen 2010

Jag och syster i mål efter Tjejmilen. Heja oss!
K gjorde en fantastisk tid, jag gjorde inte en lika bra tid, men är ändå nöjd.
Idag kan jag knappt gå för mitt knä strejkar.

En stor kram till Malin som pga förkylning fick sitta bredvid och heja på!

V Ä T T E R N R U N D A N 2 0 1 1

Sådärja, nu är jag anmäld till Vätternrundan 2011.
Loppet går av stapeln 17-18 juni.
Bara att börja cykla!

Det man inte har i huvudet får man ha i benen.

RSS 2.0