10 timmars bugg sätter sina spår

Puh, vilken helg! Totalt 10 timmars buggande med hur många som helst. Lördagen var ganska lugn, men söndagen blev mer fartfylld i och med att vi hade lärt oss fler turer då. Det har varit sjukt kul och jag har lärt mig massor! Nu längtar jag till fortsättningskursen och hoppas att jag sedan är redo för det riktiga dansgolvet. Vilken danssommar jag och Tommy ska ha!

Sista veckan som jag jobbar 75% nu, har varit skönt med en lugn period och slöa mornar, morgonstund har guld i mun.

Löpning

Idag testade jag mina nya löpdojjor. Det var en löjligt kort runda, men det gick lätt som en plätt! Inget ont nånstans och fy satan så mina vader skakade efteråt. Träningsvärk lär komma imorgon eller på söndag. Fredagkvällen bjuder på tacos, handboll, På Spåret, choklad och mys. Jag har städat hela lägenheten och inväntar Tommy. Imorgon är det hopp och studs till buggkursen!



Fina, fina hästen!



Aaah, ljuvliga stall!

Jag fattar inte hur jag har överlevt i alla dessa år utan stallet, dofterna och hästarna.
Allt känns så mycket bättre efter några timmar i stallet.

Veckan som gått

Den här veckan har sett ut ungefär som alla andra veckor.
I måndags tränade både jag och Tommy på Friskis, det blev benstyrka och följande träningsvärk. Varje morgon har jag varit sjukt trött, vet inte varför. Ibland har jag släpat mig upp och pysslat på här hemma i lugn och ro med en kaffekopp och Dagens Nyheter. Ganska mysigt att läsa tidning på morgonen!

Onsdag, fredag och lördag var jag i stallet och red Pajas. Roligt som vanligt. Igår hade vi stallfix så det blev en riktig långdag i stallet som avslutades med pizza. :) Vissa dagar är jag sugen på en egen häst och jag funderar på vad det är för häst jag vill ha. Andra dagar tänker jag att det är helt omöjligt för mig att ha en egen häst, jag har varken tiden eller pengarna och dessutom en allergisk sambo... Nåväl, drömma kan man alltid göra.

Jag har också klickat hem ett par nya löpskor som jag hoppas mycket på. Kanske ny teknik kan göra löpning möjlig för mig så jag slipper ha ont överallt. Jag försöker stretcha lite varje dag för att bli smidigare till ridningen också.

En ny vecka påbörjas imorgon och den är fullspäckad av trevligheter, så som klippning (i Helsingborg), Pajas, date med Julia och buggkurs. Full fart med andra ord, tur att jag bara jobbar 75 % just nu för annars skulle jag inte hinna med livet!

Nu är det bestämt

Nu har vi efter många om och men och hit och dit bestämt oss hur vi gör över sommaren.
Iallafall jag stannar, eftersom jag har blivit erbjuden förlängt vikariat tom augusti. Jag tror att det känns bra. Det känns lite upp och ner eftersom jag innerst inne vet att Tommy vill hem. Jag är inte mogen för att flytta norrut redan, bryta upp från den tillvaron jag skapat här nere. Mest av allt är jag inte redo att säga hej då till Pajas.

Det blir nog bra det här.

Några konstateranden

1. Solsidan är en av de roligaste TV-serierna som skapats.
2. Rida är en av de roligaste sätten att fördriva tid.
3. Jag är kort i både höftböjaren och insida lår, vilket gör att jag inte får en optimal sits. (konstateras efter att ha läst min julklappsbok)

I helgen har jag funnit ännu en hobby, nämligen att pyssla ihop smycken vilket också är vansinnigt roligt!

Hemavan - bokad och betald

Yeeey, nu har vi (eller jag) bokat flygbiljetter till vårvinterns fjällsemester i Hemavan tillsammans med nästan hela min familj. Sjukt kul ska det bli! Då ska jag minsann kunna åka bräda ordenligt när veckan lider mot sitt slut. Jag har just tryckt i min en baconinlindad kycklingfilé som agerar middagsmat idag, tänkte bege mig till gymmet lite senare och styrketräna. Hoppas det inte är lika mycket folk idag som igår. Jag hade tänkt testa ett gympa-pass, men min fot kändes väldigt smärtsam efter den korta promenaden hem, så det blir nog bättre med styrkeövningar. Känns som att det blir ben och armar idag, men jag kan hinna ändra mig innan jag har tagit mig iväg.

Jag är som sagt ganska splittrad och framtiden är väldigt oviss. Jag är så kluven över när jag egentligen vill flytta till Skellefteå, jag känner mig inte riktigt redo ännu. Ansökningen är ett klick bort, men jag vet inte om jag vågar? För tänk om det är så att jag blir erbjuden något som jag inte kan ta på grund av att mitt vikariat inte är färdigt här? Det gäller att hålla sig på god fot med landstinget och kommunen... Gaaaah, jag blir vansinning av alla dessa tankar och funderingar som man ändå inte kommer någonvart med!!

Kanske blir jag lite klokare efter fikastunden som jag och Anna har planerat till imorgoneftermiddag, det ska bli mysigt!

Tar ett nytt tag!

Jag tar ett nytt tag och försöker skriva lite här, även om jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Kanske ska jag göra detta till en mat/tränings/vikt-blogg som så många andra bloggar handlar om? Eller kanske om mina dagar med Pajas? Mat och vikt (och träning) och Pajas upptar stora delar av min tillvaro. Och Tommy såklart, för vad vore livet utan honom?

På tal om träning så släpade jag mig till Friskis idag, första gången på flera veckor. Det var trångt och mycket folk i gymmet så det var lite omotiverat. Blev lite rygg och magträning och cykling för att mjuka upp kroppen efter gårdagens snowboardåkning i Vallåsen. Tyvärr har jag en fot som spökar, helt oprovocerat har den gjort ont i flera veckor utan att bli bättre så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Nåväl, ett trevande försök till att krafsa ner några tankar, väldigt spridda och ostrukturerade, men det är så jag känner mig just nu.

Dead blogg writing

Det här med att blogga är kanske inte riktigt min grej just nu med tanke på antalet inlägg senaste tiden. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om. Det är mycket som cirkulerar i mitt huvud, men jag vet inte hur jag ska få det ut på pränt.

Imorgon ska vi iallafall till Vallåsen och jag ska testa min nya bräda, det blir roligt!

Alla dessa beslut

Det är svårt med alla beslut som måste fattas.

RSS 2.0