Vill ha!

Dagens, veckans, månadens och förmodligen årets vill ha:
 - en racercykel -

I Helsingborg är det varmt som det är i övriga landet. Helgen bjöd på årets första dopp vilket var SVINKALLT, men nu är det gjort iallafall. Jobbet rullar på och det går bättre och bättre för varje dag. En del människor är så himla söta och tacksamma för så lite hjälp. Veckorna springer iväg och det är så roligt att få titulera sig som arbetsterapeut och inte arbetsterapeutstudent.  (även om det också var en trevlig tid) Då accepterar folk en och kan ta emot hjälp trots att det var någon annan de egentligen sökte. Det är häftigt. Jag har också beställt en fin skylt med mitt namn och titel, så de jag möter ska se vad jag heter.

Idag har jag och Tommy haft premiär på tennisbanan och det gick över förväntan. En timme i veckan kommer nog göra susen för min karriär. ;) Nu i veckan ska jag också komma igång på allvar med löpningen så att det där loppet i slutet av sommaren verkligen blir genomfört med acceptaben tid!

Lilla Biskvi var som ni säkert ser på bilderna, hur söt och kelig som helst. Jag hade kunnat ta henne under armen och packa med henne till Helsingborg, om inte Tommy hade varit så allergisk. Kaka kändes precis som vanligt där hon bar mig på ryggen, vilket kändes skönt. Någon gång när jag blir stor och hittar ett bra stall med goda omklädningsmöjligheter vill jag skaffa en häst igen.

Hej för den här gången!



Det är väl tanken som räknas ändå

"Lite mat och ett hem
Ett glas vin och en vän
Allt annat känns så överdrivet"

Det är så roligt när man träffar någon efter fyra år och upptäcker att det känns som vanligt ändå.

Midsommarhelgen i bilder

Och lite annat smått och gott!









Svar på kommentarer

Tack tack för alla trevliga kommentarer jag har fått i mina inlägg.
Måste dock ge Henna ett svar och meddela att jag inte är helblond, utan att min röda hårfärg är kvar, men skimrar lite i en guldartad ton. ;)

Idag skiner solen på oss, jag återkommer med bilder från gårdagens cykeltur.
Hej så länge.

Äntligen framme och äntligen internet!

Hej gott folk!
Jag ber om ursäkt för att det har tagit lite tid att uppdatera och meddela att jag och Tommy är framme i Helsingborg. Vi har nämligen haft problem med att få igång internet. Men efter ett biblioteksbesök, några frågor hos kunniga datakillar, ett nytt operativsystem och många timmars fix från Tommys sida så funkar det. Jag kan meddela att jag känner mig ganska handikappad utan internet, jag kunde till exempel inte betala försäkringen eller smörgåstårtorna (som bara strular!!) eller kolla upp kartor och sånt. Men nu!

Vi körde från Skellefteå i måndagsmorse och mellanlandade i Umeå där vi tog det sista i lägenheten och lämnade tillbaka nycklarna. Hej då Isitidsgatan. Sen rullade vi vidare mot Sundsvall där det bjöds på lunch hos syster och systerdöttrar. På kvällen var vi framme i Stockholm hos äldsta bror med familj där vi hade en liten examensmiddag. Morgonen därpå jobbade vi oss ut från Stockholm och körde på fina 110 vägar hela vägen till Helsingborg. Bilen höll hela vägen, bara någon enstaka host kring Uppsala... Väl framme i Helsingborg fick vi börja med att städa lägenheten, eftersom ordinarie hyresgäst inte hade gjort det. Morr!

Under veckan har vi upptäckt att Helsingborg är en ganska trivsam stad, jag menar både IKEA, Hööks och Biltema (för Tommy), vad mer kan man önska sig? Vi har kollat in IKEA och handlat lite smått och gott därifrån och så har vi varit över till Danmark och fikat lite. Vi har också fräschat till våra frisyrer, så vi är så fina så! Idag har vi fixat och trixat med cyklarna så vi kan uppleva staden by bike. Detta var allt för idag, bjuder på en bild av min nya look.

Nyslingad och nyklippt.

En vecka fylld av hejdå...

Så sitter jag här, kvällen innan jag tar min examen i arbetsterapi. Det mesta är nedpackat, de värsta momenten är städade. Jag ska hämta mamma på flyget imorgonförmiddag och pappa kommer med bilen. Jag ska ha champagnefrukost med klassen och säga hej då. Jag har inte gjort annat i veckan än att säga hej då. Jag försöker att inte tänka på det, att skjuta bort känslorna, för annars skulle jag bara gråta. Det gör jag alltid vid avsked. Det känns ändå rätt att lämna Umeå, staden har gett mig så mycket och det är dags att gå vidare. Se vad Skåne och Helsingborg kan erbjuda. Jag är oändligt glad att jag har Tommy vid min sida i de många långa milen och tillsammans får vi uppleva sommaren på ett sätt vi inte är vana vid.

Så denna vecka har varit fylld av hejdå, medan nästa vecka kommer bestå av en massa hej. Det blir spännande. Hej då Umeå och hejhej Helsingborg!

Inatt berikades världen

Inatt berikades världen med en fantastisk häst. Troligen en av världens sötaste fjordisfölisar föddes på Flatön. Moder till denna underbara varelse är såklart världens finaste häst Kaka. Det blir lätt en tur upp till Orust i sommar för att beskåda detta underverk och lukta på Cockie-bumsen.

Brännbollsyran gick av stapeln i helgen, Team Soporna spelade tappert tre matcher i fredags och tog hem segern i en av dessa. Bra jobbat Laget! Helgen och dagen har bjudit på en hel del sol och värme vilket har resulterat i brända armar på mig. Gårdagen ägnades också åt att tvätta fönster och packa ihop lägenheten. Jag börjar bli less på att packa och flytta... Men med Tommys hjälp så går det ganska bra, han är så duktig. :)

Idag åt vi som är godkända på C-uppsatsen lunch på Cafe Göteborg, smarrigt värre och ikväll är det taccos med flickorna som gäller!

Bjuder folket på lite ögongodis, det vackraste världen har sett...


RSS 2.0