Ett inlägg fyllt av tack

För att mina vänner ska kunna följa mina äventyr nu när vi skiljs åt har jag bestämt att skapa en blogg, och här är den. Om en och en halv vecka drar jag söderut och blir Helsingborg-bo, eller Skåning om man hellre vill kalla mig det. Med det får mina fyra år i Umeå ett avslut, och jag vill därför tillägna ett inlägg till alla de människor som förtjänar ett tack.

Umeå
Tack för åtta underbara terminer och två somrar. För all frisk höstluft, vackra vinterdagar och ljumma sommarkvällar. För alkoholfyllda brännbollsyror och sköna promenader. (tack också AT/206 för att ni har gjort dessa yror till minnesvärda dagar/kvällar!)

IKSU
Tack för hundratals svettiga träningstimmar, många känslor har blivit kontrollerade i dessa träningslokaler!

Sandra & Micis
Tack för två underbara terminer som klasskompisar! Tack för alla tokigheter, te-stunder och fikatimmar. Tack för att ni har peppat och stöttat mig när jag har behövt det som bäst.

Flickorna (Linda, Mikaela, Julia, Magdalena, Åsa och Henna)
Tack för att ni sätter guldkant på min vardag! Tack för trevliga vinkvällar, mysiga taco-middagar och god vänskap. Vi ses 2010 hos Julia och 2015 hos mig! ;-)

Henna
Ett särskilt tack till Henna, för att du har varit en underbar C-uppsatskompis. Det har alltid varit roligt att gå till skolan och skriva med Dig och du har dragit uppsatsen framåt de dagar jag inte har gjort det. Tack för det!

Malin
Inga ord behövs. Bara tack för att du är du.

Tommy
Sist men absolut inte minst. Tack min kärlek för att du finns och för att du älskar mig med allt vad det innebär. Tack för du alltid ger mig det jag behover. Jag älskar dig!

Än finns det några dagar kvar att njuta av den underbara vårluften i Umeå och det ska jag göra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0