Kanske dags för lite uppdatering

Veckan som gått har jag till största delen spenderat själv, utan Tommy iallafall. Han åkte nämligen till Skellefteå/Riksgränsen i tisdags så sedan dess har jag haft lägenheten för mig själv. I tisdags var jag i stallet och myste med Pajasen för att sedan stupa i säng när jag kom hem. Onsdagen bjöd på extremt varmt väder, närmare 26 grader vilket gjorde att jag var ganska mosig i huvudet när jag kom hem från jobbet. Väderleken hade dessutom lovat regn på kvällen, så jag satt i soffan och kollade på serier i väntan på regnet. Men inget regn kom förutom några enstaka droppar... I torsdags hade jag förberett mig på att köra till Alvesta för att lämna in bilen för lite service, men på eftermiddagen visade det sig att jag inte behövde göra det vilket gjorde att jag drog till Lund och fikade med Josefin istället. Mycket trevligare!! Arbetsveckan avslutades i stallet som vanligt och Så ska det låta.

Idag har jag varit produktiv och handlat, bakat bullar, bakat bröd, städat duschkabinen och promenerat. Sen tog energin slut och jag har myst i soffan framför datorn. Mycket skön och välbehövlig dag. Imorgon är det NordFjord-kampen, men jag ska nöja mig med att vara hejjare och stå vid sidan om.

Dagens roligaste kommentar: "Hade du inte varit min syster hade jag friat till dig" - Gustavs sms-svar efter att jag skickat en bild på de nybakade bullarna.

RSS 2.0