Cykel, cykel, cykel

Lugnt pass idag. 2 mil i sakta mak, bara låta benen gå. Nu längtar jag till fredag, för då får jag träffa Malin!
Imorgon ska jag hitta på bus, vad det blir får ni veta då.

Aaah, skönt träningspass

4 km löpning - får nog säga att det var smärtfritt.
3 x 10 benböj
3 x 15 crunches + 10 bonuscrunches

Lååååång stretch!

Formen får nog klassas som helt okej inför söndagens kommande lopp, så bra den kan bli under omständigheterna. Jag kommer ändå vara helt slut på fredagen efter att ha passat tvillingarna. :) Nu blir det en snabb städrunda, diskrunda och en varm dusch. Ska försöka hålla mig från dumlekakorna i frysen, de är ju faktiskt till mitt hejdåfika som jag ska bjuda på nästa vecka. Bara två veckor kvar tills jag börjar i Eslöv!

I´m open up

Jag låter det vara öppet ett tag och ser om det ökar intresset.

Lördagkväll

Mm, god middag med sin älskade och en flaska gott rött.
Vad mer kan man begära?

Ups and downs - just nu en liten down

Det blev ingen lägenhet i Lund, vi snubblade på mållinjen. Det känns surt, jävligt surt. Det lutar nedåt just nu, jag försöker samla ny energi. Det nya jobbet till exempel. Och det faktum att jag och Kristin sprang totalt 2,25 mil förra helgen. Och imorgon ska jag få rida igen.

Awesome sunday

Efter att regnet hade vräkt ner hela lördagkväll så bestämde jag och Anna att mysa hemma hos mig. Vad kan man göra för mysigt en söndageftermiddag? Jo, man bakar goda kanelbullar i fina formar, hyr Snabba Cash och köper lite godis till. Sedan avnjuter man filmen tillsammans med godiset, nybakta bullar och ett glas mjölk.

Vad mer kan man begära av en söndag?




Så här ser jag ut efter besöket hos frisören.


Fantastiska frisör!

Lika bra som alltid! Idag spenderade jag ganska lång tid hos henne, då jag gjorde om mina slingor och klippte mig. Nu skimrar håret i blont och rött, nästan lite guldaktigt. Frisyren blev kort i nacken och lite längre framme runt ansiktet. Härlig lördag!

I veckan har jag skrivit under anställningspapper för mitt nya jobb, så det är bara för chefen att skriva under och skicka ett ex till mig, sen är det KLART. Jag längtar så mycket! Jobbet är inom Eslövs kommun inom hemvården där jag också har ansvar för särskilda boenden. Det känns bra att det är hemtama arbetsområden, men ny arbetsgivare och mindre flängig tillvaro. Mina nuvarande jobb muttrar något i stil med "det är ju roligt för dig...", men jag vet att de innerst inne tycker att det är jätteroligt! (för min skull, kanske inte för deras) Jag tänker berätta mer om lägenheten när allt är deifinitivt och papper är påskrivna och då ska vi också börja ladda inför en stillsam inflyttningsfest. :)

Det händer saker!

Jag har fått ett nytt jobb i Eslövs kommun och vi ska flytta till en tvåa mitt i centrala Lund!

Idolbilder

Idolbilder på syskonbarn, hästar och lite smått och gott.


Jag och Elsa


Biskvi


Karl, Folke och Elsa badar


Älskade, fina Kaka


Senaste inköpet, Final Fjordstall-jacka


Pajas är sugen på att beta efter ridturen

Tappra bloggläsare

Ni är tre tappra själar som följer mina sparsamma inlägg. :-)

Första veckan efter semestern har varit väldigt blandad, när allt är fixat ska jag berätta mer om vad som har hänt, men innan dess håller jag det för mig själv. På måndag hoppas jag få klara besked och därmed kunna ringa ett väldigt viktigt samtal.

Idag har jag ridit ut med Anna och Lucia, en mysig tur på nya vägar. Med tanke på förra helgens aktiviteter så blev det endel tävlingssnack. Förra helgen gick SM av stapeln och jag stod som funktionär hela lördagen och halva söndagen. Många fina hästar och nostalgin har strömmat inom mig. För nio år sedan var jag debutant på fjordtävlingarna. Jag skänker en tacksamhetens tanke till min kära mamma som i ur och skur kört mig land och rike runt för att tävla. Som har hjälpt mig packa grejer, göra iordning, se till att allt var fixat, trösta mig när det gick dåligt och glädjas med mig när det gick bra. Jag hade aldrig fixat det utan henne!

Jag är glad att jag har hittat Pajas, Josefin och Anna. Pajas lindrar. Pajas luktar just nu sommarhäst. Pajas blåser varm luft i ansiktet på mig när jag blåser på honom. Fina, lilla hästen.

Tommy är i Malmö ikväll och dricker öl med några jobbarkompisar, så jag avnjuter ett glas rödvin i förlovningsglasen tillsammans med mörk choklad, brieost och Desperata Husfruar. Vad mer kan man begära en fredagkväll?

RSS 2.0